Tallin keskustelufoorumille pääset tästä. Linkki aukeaa uuteen selainikkunaan.

Nähdäksesi kaikki palstat, sinun pitää rekisteröityä sekä kirjautua sisään. Rekisteröityminen eli kaikkien keskusteluiden näkeminen on kuitenkin varattu vain tallin asiakkaille ja henkilökunnalle (hoitajille, ratsastajille, ratsastajien vanhemmille, vuokraajille, jne.).

Rekisteröitymistä varten tarvitset toimivan sähköpostiosoitteen, johon sinulle lähtee automaattisesti vahvistusviesti kun olet täyttänyt ja lähettänyt rekisteröitymislomakkeen. Tästä huolehtii foorumipalvelun automatiikka. Lomakkeessa vaaditut tiedot ovat: käyttäjätunnus, salasana, sähköpostiosoite ja oikea nimesi. Nimi ja muut myöhemmin täydentämäsi henkilökohtaiset tiedot ovat näkyvissä vain rekisteröityneille käyttäjille. 

Rekisteröitymisen jälkeen sinun pitää kirjautua joka kerta sisään käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi, mikäli et ruksi ruutua, josta voit valita tietojesi tallentumisen siten, että kirjaudut kyseiseltä koneelta aina automaattisesti (valitse tämä vain, jos käytät foorumia yksityisessä käytössäsi olevalta koneelta).

Jos unohdat salasanasi, foorumin kirjautumiskohdan alta löytyy linkki, josta saat automaattisesti uuden.

Mikäli et ole rekisteröitynyt (ja kirjautunut sisään), näet vain tiedotukset ja kysymyksille varatun palstan. Kysymyksiin voivat kirjoittaa myös rekisteröitymättömät käyttäjät!

Oikean nimen ilmoittaminen on pakollista myös vanhoille käyttäjille. Pystyt tekemään sen helposti muokkaamalla käyttäjätietojasi.

Omien käyttäjätietojen muokkaaminen foorumissa:

1. klikkaa ”Käyttäjätiedot” foorumin ylälaidasta

2. sivulla ”Muokkaa käyttäjätietoja” täydennä tarpeelliset kohdat – pakolliset on merkitty tähdellä (*)

3. klikkaa ”Lähetä”

Foorumilla on osto- ja myynti -ilmoituksia, sovitaan tapaamisia, illanviettoja ja kimppakyytejä, yms. Henkilökohtaisten tietojen levittely internetissä voi olla haitallista, ja lisäksi roskapostittajat ovat yleinen riesa avoimilla foorumeilla. Siksi haluamme pitää tallin foorumin suljettuna ulkopuolisilta.