Poniretkipäivä Empty PoniretkipäiväViesti

Poniretkipäivään saavutaan klo 11-11.15 ja lapset noudetaan klo 16.

Rento lapsille suunnattu retkipäivä Millitallilla Vihdin Nummelassa, jonka aikana mm. hoidamme poneja, retkeilemme ratsain ja syömme omat eväät metsässä (huonon sään yllättäessä grillokodassa tai kurssitiloissa). Mikäli aikaa jää, ennen ja jälkeen retken tutustumme tallin töihin ja hoidamme eläimiä. Aiempaa ratsastuskokemusta ei vaadita, mutta retki sopii hyvin myös aiemmin ratsastaneille.

Retkelle omat eväät pieneen reppuun, joka selässään on mukava ratsastaa. Jos housut eivät ole kosteudenpitävät, reppuun myös istuinalusta, muovipussi tms. Lapselle on syytä pukea säänmukainen vaatetus päälle, mieluummin vähän liikaa, kuin liian vähän. Olemme koko päivän ulkona. On kivempi ottaa ylimääräisiä pois, kuin palella. Talvella väljiin rukkasiin kannattaa laittaa alle yhdet tai kahdet villatumput, Kuomiin tms. lämpimiin väljiin kenkiin lämpöpohjalliset ja yhdet tai useammat villasukat. Kypärän alle lämmin kypärämyssy (ilman tupsua tms. ulokkeita), kypärän voit lainata meiltä, kuten myös huomioliivinkin, mutta voit ottaa myös omasi. Kengissä tulisi olla pieni korko, vähän vartta, eikä kovin isosti kuvioitu pohja. Talvella toppahaalarilla tarkenee paremmin, kuin housuilla ja takilla. Sadekelillä sateen pitävät vaatteet ja riittävästi kerroksia alle. Kesälläkin on hyvä olla jotkut ohuet hanskat, esim. puutarhahanskat. Vinkkejä pukeutumiseen löydät myös ratsastustunnit-osiosta.

Hinta 90 €. Millitallilla vakitunneilla käyviltä 75 €.
TARJOUS: Välillä järjestetään ponitallipäivä ja poniretkipäivä tai kaksi poniretkeä lähekkäin, jolloin yhteishinta molemmat kerralla maksaessa on 150 € (vakiratsastajat 130 €)

Retki soveltuu lapsille, jotka pärjäävät porukassa ilman vanhempia. Ikäsuositus lapsen omatoimisuudesta ja ohjeiden vastaanottamistaidoista riippuen 4-12 v.

Ilmoittautumiset WhatsAppilla (tai tekstiviestillä). Kerro ilmoittautumisen yhteydessä lapsen nimi, ikä, pituus ja paino, jotta osaamme varata sopivan kokoisen ponin / hevosen, huoltajan nimi ja puhelinnumero, josta saa retken aikana kiinni, mahdollinen ratsastuskokemus ja -taidot, mahdollinen hevostenkäsittelykokemus, sekä kaikki muut tarvittavat huomioon otettavat seikat lapsesta. Kerro arvio siitä, tarvitseeko lapsi taluttajan mukaan. Kerro myös, jos lapsesi kuva EI saa näkyä sosiaalisessa mediassa Millitallin julkaisuissa (nimiä emme joka tapauksessa laita kuin erikseen sopien).

Maksu suoritetaan vuorokauden sisällä ilmoittautumisesta joko käteisellä, tai tilille Aktia Säästöpankki FI5440557820014646 nimellä Mirkka Lehtonen. Olemme arvonlisäverorekisterissä ja Y-tunnuksemme on 1388122-2. Maksua ei palauteta peruutuksen sattuessa (ellei retkeä jouduta peruuttamaan tallin toimesta), mutta sen voi käyttää kahden kuukauden sisällä kahteen irtotuntiin, joista maksetaan rästituntimaksu 7 € / kerta. Huom! Pelkkä maksamatta jättäminen ei ole peruutus, vaan laita myös vuorokauden sisällä ilmoittautumisesta viesti, jos olet jo varannut paikan, mutta et olekaan tulossa!

Ilmoittautumiset ja tiedustelut: liity poniretkipäivien WhatsApp-ryhmään, jossa kootaan osallistujat sekä sovitellaan päivä kaikille sopivaksi. Sinne pääset tämän kotisivun WhatsApp-sivun kautta: 0400 366956 / Mirkka Lehtonen.

Pidätämme oikeuden muutoksiin. Minimiosallistujamäärä, jolla toteutuu, on kuusi henkilöä.