Olemme tekemässä uudet kotisivut. Sillä välin saat ajankohtaista tietoa seuraamalla Millitallia Facebookissatai Instagramissa. Voit myös käydä keskustelufoorumillamme.

Tuoreimmat tiedotteet tallin toiminnasta ja tapahtumista, uusimmat valokuvat sekä muuta tietoalöydät Facebook-sivultammeInstagram-tililtämme ja keskustelufoorumilta.

Ratsujousiammuntaa: ryhmä pyörähtämässä käyntiin syksyllä. Ota yhteyttä!

Nonstop-alkeiskurssi: torstaisin klo 18 (hevosten hoito alkaa klo 17). Tämä on tarkoitettu heille, jotka eivät ehdi tai malta odottaa jonossa alkeiskurssiryhmän täyttymistä. Sopii niin aikuisille kuin lapsille ja voit hypätä ryhmään mukaan ja pois kun haluat, ottaa haluamasi mittaisen sarjalipun, kausikortin tai irtotunnin.

2 ja 4 tunnin maastoja ympäri vuoden sunnuntaisin kysynnän mukaan 5-7 henkilön ryhmille aina kun saadaan samanvauhtinen porukka kasaan (pienemmät porukat yksityistuntitaksalla). Mahdollista järjestää muinakin päivinä. Yhden tunnin maastoja lauantaisin tuntien jälkeen.

Kehittelemme omia ryhmiä etävanhemmallaan joka toinen viikonloppu oleville ja vuoroviikkolapsille. Tunnit ovat joka toinen viikko perjantaisin ja lauantaisin, jolloin lapset edistyvät yhtä nopeasti kuin joka viikko ratsastavat. Ryhmät aloitetaan heti, kun on suunnilleen samantasoisia kasassa riittävä määrä. Voimme aloittaa myös alkeiskurssista. Näissä ryhmissä voi käyttää kausikorttia tai kerran viikossa käyvien sarjalippuja.

TERVETULOA RATSASTAMAAN MANEESIIMME! Maneesista huolimatta meillä on edelleen hyvin asiakasystävälliset tuntihinnat. Etenkin kausikortilla ratsastat edullisesti.

Oripojat Usva ja Welmu etsivät säännöllisesti käyviä vuokraajia. Molemmat ovat järkeviä, selväpäisiä ja herkkäsuisia, ja sellaisina haluan niiden pysyvänkin, joten vuokraajilta edellytetään johdonmukaisuutta, auktoriteettia ja kevyttä kättä ratsastaessa. Usva on vähän alle 160 cm, vankka ja näyttävä hevonen. Erityisen miellyttävä ratsastaa, hyppää rohkeasti, ja kapasiteettia löytyy runsaasti. Liikettä riittäisi koulussa kisaamiseenkin, ja muutaman kouluradan on startannut. Kun käsittelijällä on auktoriteetti kohdillaan, Usva toimii tilanteessa kuin tilanteessa ongelmitta. Welmu on n. 142 cm todella kaunis pikkuheppa. Welmu on herkkä ja mukava ratsastaa, sillä on kisattu esteitä ja koulua. Käsitellessä kiltti ja toimiva, mutta tietenkin orin kanssa on aina muistettava tilanteenlukutaito. Näillä saa valmentautua ja kisata halutessaan. Vaikka pojat ovat järkeviä maastossa, niin en halua ikinä nähdä irti laukkaavaa oria, joten maastoilu edellyttää hyvää tasapainoa, hevosenlukutaitoa ja hyvää auktoriteettia.

6,5 tunnin tutustumisalkeiskursseja järjestetään aina kun on noin kuuden hengen porukka kasassa, hinta 200 €, ilmoittaudu jonoon. Sis. 5 tuntia ratsastusta ja 1,5 tuntia teoriaopitusta.

Uutta: Johanna ”Jonttu” Hakkaraisen istuntatunnit

Tenavaryhmiin otetaan jatkuvasti uusia oppilaita edistyneempien siirtyessä normaaliryhmiin. Tenavaryhmä sopii myös ratsastusharrastukseen tutustumiseen ja totutteluun vanhemmillekin aloittelijoille.

Muun tasoisissa ryhmissä muutamia hajapaikkoja, soita niin etsitään sinulle sopiva aika.

Maastakäsittelyn- ja hevostaidon ”irtotunnit” kysynnän mukaan!

Perusteilla maastakäsittelyryhmä jossa harjoitellaan ohjasajoa, ajoa, poniagilityä jne. (lähinnä shettiksillä, mutta haluttaessa muillakin). Aloitetaan heti kun ryhmä on koossa.

Hevostaitokerho alkaa heti kun ryhmä täynnä.

Nyt on mahdollista perustaa muutama ryhmä aikuisille aamupäivisin.

Meille saa tulla työharjoitteluun. Ota yhteyttä Mirkkaan!

Liity Millitallin faniksi Facebookissa!